Meer productinformatie?

Sublimatie borden

Ideale oplossing om de muren van uw werkplek en daarmee de sfeer van uw kantoor een persoonlijke uitstraling te geven. Ontwerp uw eigen whitebord in full colour!

U kunt een ontwerp voor één bord, of voor bijvoorbeeld alle whiteborden in uw firma (laten) maken. Het bord kan worden voorzien van foto’s en/of teksten, bedrijfslogo’s, tekeningen of een inspirerende tekst, het is allemaal mogelijk.

Uw creativiteit is de grens! U kunt een afbeelding natuur echt of als watermerk op uw bord laten aanbrengen. Voor vragen staan wij u altijd ter beschikking.

De sublimatietechniek zorgt ervoor dat een gelakt stalen bord full colourd .m.v. verhitting voorzien wordt van de gewenste opdruk/indeling. U kunt daarna met de whitebord markers direct op het plaatstaal schrijven. Deze techniek is geschikt voor bordformaten met een maximale maatvoering van hoog x breed = 1200x 3000 mm.

Onze andere managementborden

Whiteboards

Lees meer

Schaduwborden

Lees meer

Shop Floor Management

Lees meer

Accessoires

Lees meer

Processen verbeteren en veranderingsprocessen begeleiden.

Iedere organisatie is uniek. Bij het invoeren van veranderingsprocessen bestaat er dan ook geen standaardoplossing voor alle bedrijven.

Neem contact op

Onze klanten

Chat openen
Kunnen wij je ergens mee helpen?