Meer productinformatie?

Multi planborden

De Multi planborden of met andere woorden een formulieren planborden zijn eenvoudig en makkelijk in gebruik. Alle kaarten en/of formulieren van het formaat DIN kunnen gebruikt worden in het planbord. Het Multi planbord is voorzien van sleuven, waarin de “eigen” documenten geplaatst worden.

Het planbord kenmerkt zich door zijn veelvoud aan mogelijkheden betreffende de kaartformaten, zichthoogten en verschillende sleufcapaciteiten. Het uit panelen bestaande systeem is leverbaar in hoogten van 480, 960 en 1290 mm.

De panelen beslaan een breedte van 220 en 660 mm. De zichtranden per formulier zijn 16, 32, 48 en 64 mm. Geschikt voor kaartformaat van 74, 102, 148, 210 en 297 mm hoogte. Hoe groter/hoger de gewenste zichtrand hoe groter de sleufcapaciteit.

Deze capaciteit varieert van 2 mm – 12,5 mm. Kaarten planbord ook in afzonderlijke vaste verticale kolommen in te delen.

Modulair:
Onderling combineerbare planpanelen in een universele ophangrail maakt een in tijd voortschrijdende planning mogelijk.‍‍

Prisma:
Basisplan bord dat met verschillende uitbreidingsmodules horizontaal en verticaal uitgebreid/vergroot kan worden.

Onze andere planborden

Magnetische Planborden

Lees meer

Kaarten Planborden Staffel II

Lees meer

Kaarten Planbord Werkplaats

Lees meer

Dagplanbord Werkplaats

Lees meer

Processen verbeteren en veranderingsprocessen begeleiden.

Iedere organisatie is uniek. Bij het invoeren van veranderingsprocessen bestaat er dan ook geen standaardoplossing voor alle bedrijven.

Neem contact op

Onze klanten

Chat openen
Kunnen wij je ergens mee helpen?