Meer productinformatie?

Multi planborden

Kaarten planborden of feitelijk ook formulieren planborden kenmerken zich door eenvoud en gemak. Alle DIN formaatkaarten/formulieren zijn hiervoor geschikt. Bord is voorzien van sleuven, waarin de “eigen” documenten geplaatst worden.

Planbord kenmerkt zich door zijn veelvoud aan mogelijkheden betreffende de kaartformaten, zichthoogten en verschillende sleufcapaciteiten. Het uit panelen bestaande systeem is leverbaar in hoogten van 480, 960 en 1290 mm.

De panelen beslaan een breedte van 220 en 660 mm. De zichtranden per formulier zijn 16, 32, 48 en 64 mm. Geschikt voor kaartformaat van 74, 102, 148, 210 en 297 mm hoogte. Hoe groter/hoger de gewenste zichtrand hoe groter de sleufcapaciteit.

Deze capaciteit varieert van 2 mm – 12,5 mm. Kaarten planbord ook in afzonderlijke vaste verticale kolommen in te delen.

Modulair:
Onderling combineerbare planpanelen in een universele ophangrail maakt een in tijd voortschrijdende planning mogelijk.‍‍

Prisma:
Basisplan bord dat met verschillende uitbreidingsmodules horizontaal en verticaal uitgebreid/vergroot kan worden

Onze andere planborden

Kaarten Planborden Staffel IV

Lees meer

Kunststof planborden

Lees meer

Kaarten Planbord Werkplaats

Lees meer

Gaatjes Planborden

Lees meer

Processen verbeteren en veranderingsprocessen begeleiden.

Iedere organisatie is uniek. Bij het invoeren van veranderingsprocessen bestaat er dan ook geen standaardoplossing voor alle bedrijven.

Neem contact op

Onze klanten

Chat openen
Kunnen wij je ergens mee helpen?