Meer productinformatie?

Gaatjes planborden “Orga”

Het Gaatjes planbord kenmerkt zich door de gaatjes in het bord. In deze gaatjes kunnen verschillende pinnen geplaatst worden. Deze pinnen worden steeksignalen genoemd, die in 4 lengten en 5 kleuren leverbaar zijn. Door de verschillende lengtes en kleuren zorgen er ook voor dat er een makkelijk overzicht ontstaat tussen de verschillende projecten op het bord.

De planborden en de steeksignalen zijn gemaakt van duurzaam kunststof en hebben dus een lange levensduur. Middels verticale en horizontale lijnen is het systeem zeer overzichtelijk ingedeeld.

Op het bord is een liniatuur aangebracht van 20 mm en of 28 mm. Dat maakt het systeem uitermate geschikt voor dag nauwkeurige planningen. Een 20 mm voor een 5 daagse werkweek en de 28 mm voor een 7 daagse werkweek.

Orga is een buitengewoon compact systeem dat uitstekend inzetbaar is voor signalering van activiteiten en handelingen die geen nadere informatieverdieping nodig hebben. Specifiek ontwikkeld voor personeelsplanning = vakantie- en vrije dagen overzicht.

Modulair:
Onderling combineerbare planpanelen in een universele ophangrail maakt een in tijd voortschrijdende planning mogelijk.

Prisma:
Basis planbord dat met verschillende uitbreidingsmodules horizontaal en verticaal uitgebreid/vergroot kan worden.

Onze andere planborden

Kunststof planborden

Lees meer

Kaarten Planborden Multi

Lees meer

Kaarten Planborden “Staffel I”

Lees meer

Stroken planborden

Lees meer

Processen verbeteren en veranderingsprocessen begeleiden.

Iedere organisatie is uniek. Bij het invoeren van veranderingsprocessen bestaat er dan ook geen standaardoplossing voor alle bedrijven.

Neem contact op

Onze klanten

Chat openen
Kunnen wij je ergens mee helpen?