Meer productinformatie?

Verf

Om de doorstroming op de werkvloer optimaal te houden is het belijnen van de productieruimte of magazijn essentieel. Door de markeringen te sealen met RapidShield blijven deze langer zichtbaar en zijn ze eenvoudig te onderhouden.

Werkomgeving onderhevig aan vuil en zware belasting, dan is de oplossing een industriele UV-coating. RapidShield beschermt de vloer, zorgt voor goede hygiene en is slijtvast. Deze speciale coating hardt uit door UV-techniek.

Middels ons unieke product en werkwijze zijn we in staat u te voorzien van jarenlang profijt. Tevreden over uw halbelijning en langer dan u waarschijnlijk gewend bent! De winst zit ‘m ook in de snelheid: werkzaamheden hoeven niet stil gelegd te worden.

We werken met RapidShield, geen chemische coating met bijwerkingen voor de gezondheid van u en uw medewerkers. Maar een product wat door UV-techniek uit hard in seconden. Milieuvriendelijk dus passend in uw MVO-beleid. RapidShield is een in de praktijk toepasbaar hoogwaardig polyester vloercoatingsysteem en is gebaseerd op UV-uitharding.

RapidShield is speciaal ontworpen voor nieuwe of bestaande betonnen vloeren. Dat is een op 1 component gebaseerd product en wordt aangebracht met een rol, trekker of mal. De coating wordt uitgehard met een mobiele UV-eenheid.

Een hoogglans UV-uithardende, permanente vloercoating bestaande uit 100% vaste stof, die voldoet aan de Europese richtlijn 2004/42/CE welke het gehalte aan vluchtige oplosmiddelen in verven en lakken beperkt.

In samenwerking met Rapdline bestaat er een breed assortiment aan kwalitatief goede produkten met een iederzijn eigen unieke eigenschappen.

Hierdoor wordt iedere belijning op een zo hoog mogelijke kwalitatief niveau aangebracht. Mogen wij ook uw bedrijfshal maatwerk RapidShield aanbieden voor snel sluit vaste belijning?

Onze andere planborden

Kaarten Planborden Staffel II

Lees meer

Kunststof planborden

Lees meer

Kaarten Planborden Multi

Lees meer

Gaatjes Planborden

Lees meer

Processen verbeteren en veranderingsprocessen begeleiden.

Iedere organisatie is uniek. Bij het invoeren van veranderingsprocessen bestaat er dan ook geen standaardoplossing voor alle bedrijven.

Neem contact op

Een greep uit onze klanten

Chat openen
Kunnen wij je ergens mee helpen?