Meer productinformatie?

Folie

Vloertape Folie 5S werkplekorganisatie‍‍Vloerbelijning is een veelgebruikt hulpmiddel om uw werkplaats te visualiseren volgens de 5S methode.

Met de 5S methode wordt gestreefd naar een optimale inrichting van de werkplek. Dankzij de gepatenteerde lijmlaag van onze tape is het zeer eenvoudig en snel aan te brengen. Het enige wat u hoeft te doen is ervoor zorgen dat de vloer schoon, droog, stof en vetvrij is voordat u de tape opplakt. Druk de tape na het aanbrengen aan met een gewicht van zo’n 90 kg en de klus is geklaard!

De combinatie van een lange levensduur en het uitgebreide aanbod van maten, maakt Reline tot een compleet belijningssysteem op de markt. Zeer geschikt voor de implementatie van het 5S systeem en Lean manufacturing.

Onze belijning is gemakkelijk aan te brengen en heeft een lange levensduur. De belijning kan ook makkelijk aangepast worden bij layout of structuurwijzigingen. Omdat het tape is, is er geen droogtijd en de productie hoeft niet onderbroken te worden.

De tape is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en 11 standaardkleuren. Kwaliteitssoorten:

  • Supreme V tape op breedte van 50, 75, 100, 150mm
  • Leantape op breedte van 50, 75, 100, 150 mm
  • X-tremetape op breedte van 50, 75, 100 mm
  • MeanLean tape op breedte van 50, 75, 100 mm

Afhankelijk van soort vloer en soort gebruik kan advies plaatsvinden welke kwaliteit passend is.

Onze andere Vloerbelijningsproducten

Verf

Lees meer

Processen verbeteren en veranderingsprocessen begeleiden.

Iedere organisatie is uniek. Bij het invoeren van veranderingsprocessen bestaat er dan ook geen standaardoplossing voor alle bedrijven.

Neem contact op

Een greep uit onze klanten

Chat openen
Kunnen wij je ergens mee helpen?