Meer productinformatie?

Kaarten planborden 'Staffel IV'

Kaarten planborden of met andere woorden een formulieren planborden zijn eenvoudig en makkelijk in gebruik. Alle kaarten en/of formulieren van het formaat DIN kunnen gebruikt worden in het planbord. Het kaarten planbord is voorzien van sleuven, waarin de “eigen” documenten geplaatst worden.

Het planbord is te herkennen aan de vaste hoogte die het heeft. De hoogte van een planbord is 1200 mm. Het bord heeft drie verschillende breedtes van 256 mm, 530 mm en 795 mm.

Het planbord als behuizing en de sleuven zijn geheel uit metaal vervaardigd. Deze sleuven (staffelplaten) zijn afzonderlijk in het paneel op verschillende hoogten te plaatsten. Hiermede bepaalt u de hoogte van de zichtrand per formulier. Aan de achterzijde van het paneel zijn sleufjes aangebracht met een onderlinge afstand van 20 mm.

U kunt dus variëren in zichthoogte van 20 – 100 mm. De capaciteit per sleuf varieert van 6 – 29 mm, afhankelijk van de gekozen zichthoogte. Standaard worden 11 staffelplaten geleverd, maar afhankelijk van gekozen werkwijze/ indeling zijn de staffelplaten uit te breiden.

De kleurstelling is blauw (RAL 5002),waarbij de staffelplaten wit zijn. Planbord geschikt voor kaartformaten A4 staand. Zeer geschikt voor werkplaatsplanning.

Onze andere plandborden

Kaarten Planbord Werkplaats

Lees meer

Kaarten Planborden Staffel V

Lees meer

Dagplanbord Werkplaats

Lees meer

Stroken planborden

Lees meer

Processen verbeteren en veranderingsprocessen begeleiden.

Iedere organisatie is uniek. Bij het invoeren van veranderingsprocessen bestaat er dan ook geen standaardoplossing voor alle bedrijven.

Neem contact op

Onze klanten

Chat openen
Kunnen wij je ergens mee helpen?