Meer productinformatie?

Kaarten planborden 'Staffel IV'

Kaarten planborden of feitelijk ook formulieren planborden kenmerken zich door eenvoud en gemak. Alle DIN formaatkaarten/formulieren zijn hiervoor geschikt.

Bord is voorzien van sleuven, waarin de “eigen” documenten geplaatst worden. Planbord kenmerkt zich door zijn opbouw in standaard hoogte van 1200 mm en in 3 breedten van: 265, 530 en 795 mm.

Het planbord als behuizing en de sleuven zijn geheel uit metaal vervaardigd. Deze sleuven (staffelplaten) zijn afzonderlijk in het paneel op verschillende hoogten te plaatsten. Hiermede bepaalt u de hoogte van de zichtrand per formulier. Aan de achterzijde van het paneel zijn sleufjes aangebracht met een onderlinge afstand van 20 mm.

U kunt dus variëren in zichthoogte van 20 – 100 mm. De capaciteit per sleuf varieert van 6 – 29 mm, afhankelijk van de gekozen zichthoogte. Standaard worden 11 staffelplaten geleverd, maar afhankelijk van gekozen werkwijze/ indeling zijn de staffelplaten uit te breiden.

De kleurstelling is blauw (RAL 5002),waarbij de staffelplaten wit zijn. Planbord geschikt voor kaartformaten A4 staand. Zeer geschikt voor werkplaatsplanning.

Onze andere plandborden

Stroken planborden

Lees meer

Kaarten Planborden Staffel II

Lees meer

Gaatjes Planborden

Lees meer

Kaarten Planborden “Staffel I”

Lees meer

Processen verbeteren en veranderingsprocessen begeleiden.

Iedere organisatie is uniek. Bij het invoeren van veranderingsprocessen bestaat er dan ook geen standaardoplossing voor alle bedrijven.

Neem contact op

Onze klanten

Chat openen
Kunnen wij je ergens mee helpen?