Meer productinformatie?

Frameloos whiteboard

Wie zegt dat een Whiteboard rechttoe rechtaan moet zijn? Chameleon Writing combineert de functionaliteit van een Whiteboard met stijlvol interieurdesign.

Facta Vision beschikt in samenwerking met een Nederlandse fabrikant als eerste over de techniek om whiteboard panelen zonder frame te vervaardigen.

Dit geeft ons de mogelijkheid om letterlijk elke gewenste vorm uit een whitebord te snijden. En nog belangrijker: het geeft u de eindeloze creatieve vrijheid het ontwerp aan te passen aan uw eigen visie op interieur.

Design whiteboard zonder frame
U kunt bijvoorbeeld denken aan:

  • Een volledige schrijfwand op maat, waarbij meerdere panelen vrijwel naadloos op elkaar aansluiten. Bedenk een unieke uitsnede zoals een skyline.
  • Whiteboard panelen met een zwart afgelakte ronde rand geven een fraai contrast tegen een effen achtergrond. Laat ons uw logo uit een van de panelen snijden met een gekleurd vel erachter.

Laat uw creativiteit de vrije loop en bedenk een unieke vorm whiteboard voor uw brainstormruimte. Zelfs een full colour opdruk is mogelijk.

Onze andere managementborden

Sublimatie Borden

Lees meer

Whiteboards

Lees meer

Accessoires

Lees meer

Schaduwborden

Lees meer

Processen verbeteren en veranderingsprocessen begeleiden.

Iedere organisatie is uniek. Bij het invoeren van veranderingsprocessen bestaat er dan ook geen standaardoplossing voor alle bedrijven.

Neem contact op

Onze klanten

Chat openen
Kunnen wij je ergens mee helpen?