Meer productinformatie?

Whiteboards

Facta biedt een zeer breed assortiment whiteborden. Er zijn 2 soorten oppervlakken:

  • Emaille plaatstaal = krasbestendig oppervlak, hoge kwaliteit en voor langdurig, intensief gebruik.
  • Gelakt ¬†plaatstaal = speciale coating en voor langdurig regelmatig gebruik. Voor de emaille plaatstalen borden is er keuze uit diverse afmetingen borden.

De grootste is een hoogte van 1500 mm met een maximaal bordbreedte van 3000 mm. Op een hoogte van maximaal 1200 mm kan een bordbreedte van 4000 mm geleverd worden.

Alle maatvoeringen daartussen zijn leverbaar.Voor de gelakt plaatstalen borden is de maximale hoogte 1200 mm en daarbij een maximale bordbreedte van 4000 mm. Alle maatvoeringen daartussen zijn leverbaar.

Alle formaten van whiteborden kunnen geplaatst worden in een verrijdbare standaard. Voor alle maatvoeringen is een verrijdbaar metalen frame leverbaar.

Voor het frame is het zelfs mogelijk om dubbelzijdige whiteboards te plaatsen. Informeer naar de mogelijkheden. Het frame is naar wens in RAL kleur te leveren.Ook een frame in RVS behoort tot de mogelijkheden.

Onze andere managementborden

Frameloos Whitebord

Lees meer

Shop Floor Management

Lees meer

Schaduwborden

Lees meer

Sublimatie Borden

Lees meer

Processen verbeteren en veranderingsprocessen begeleiden.

Iedere organisatie is uniek. Bij het invoeren van veranderingsprocessen bestaat er dan ook geen standaardoplossing voor alle bedrijven.

Neem contact op

Onze klanten

Chat openen
Kunnen wij je ergens mee helpen?