Meer productinformatie?

Magnetische planborden 'Efficienta'

Het magnetische planbord Efficienta s een planbord welke bestaat uit metalen stroken welke op een roosterwerk van ronde regels geplaatst kunnen worden. Op deze panelen kunnen ronde magnetische signalen en platte magnetische strips aangebracht worden. Hierdoor kan je meerdere projecten of personen die meewerken aan een project zien wat er nog gedaan moet worden, welke tijd hiervoor is etc.

De panelen zijn 420, 820 en 1180 mm hoog en 200 mm breed. De magnetische plansignalen en magneet strips zijn gemakkelijk aan te brengen en blijven stevig op hun plaats zitten.

De heldere kleuren hebben een duidelijke signalerende functie. De strips zijn gemakkelijk te beschrijven met non-permanente stiften. Nat uitwisbaar. De magneet strips zijn leverbaar op hoogte van 6, 12, 18 en 22 mm. Breedte is 150 mm.

Efficiënta is geschikt voor compacte planning die snel veranderd moeten kunnen worden. Efficiëntie en gebruiksvriendelijkheid garandeert. Flexibiliteit en optimaal overzicht Efficiënta is geschikt voor compacte planningen die snel veranderd moeten kunnen worden en Efficiënta garandeert gebruikersvriendelijkheid, flexibiliteit en optimaal overzicht.

Modulair:
Onderling combineerbare planpanelen in een universele ophangrail maakt een in tijd voortschrijdende planning mogelijk.

Onze andere planborden

Kaarten Planborden Staffel IV

Lees meer

Dagplanbord Werkplaats

Lees meer

Kunststof planborden

Lees meer

Kaarten Planborden Staffel II

Lees meer

Processen verbeteren en veranderingsprocessen begeleiden.

Iedere organisatie is uniek. Bij het invoeren van veranderingsprocessen bestaat er dan ook geen standaardoplossing voor alle bedrijven.

Neem contact op

Onze klanten

Chat openen
Kunnen wij je ergens mee helpen?